Rulouri De Covrig

Rulouri De Covrig
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 302 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați plus o linguriță de zahăr, sare grosieră, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri Bretzel (Rulouri Sandwich Cu Covrig Bavarez), Rulouri De Covrig, și Rulouri De Covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie, combinați drojdia, făina, sarea, semințele de țelină și o linguriță de zahăr. Pulsul să se amestece. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă fierbinte. Continuați să procesați timp de un minut pentru a frământa. Ungeți ușor un castron mare. Transformați aluatul în castron și acoperiți cu ulei. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească până la dublarea volumului, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Punch jos aluatul si se framanta timp de un minut. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și tăiați-l în 8 bucăți egale. Formați fiecare piesă într-o minge. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie un X în partea de sus a fiecărei mingi. Acoperiți bilele cu prosop de bucătărie și lăsați să crească până aproape că și-a dublat volumul, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aduceți 8 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați două linguri de zahăr și bicarbonat de sodiu. Puneți rulourile în apă clocotită, lăsându-le să fiarbă aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte. Scoateți rulourile cu o lingură cu fante și transferați-le pe foaia de copt, cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Bateți ușor oul cu o lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Role de perie cu spălare de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Presărați fiecare rulou generos cu sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Coaceți rulourile până se rumenesc și s-a format o crustă ușoară, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista