Rulouri De Covrig
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 302 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați plus o linguriță de zahăr, sare grosieră, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri Bretzel (Rulouri Sandwich Cu Covrig Bavarez), Rulouri De Covrig, și Rulouri De Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, combinați drojdia, făina, sarea, semințele de țelină și o linguriță de zahăr. Pulsul să se amestece. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă fierbinte. Continuați să procesați timp de un minut pentru a frământa. Ungeți ușor un castron mare. Transformați aluatul în castron și acoperiți cu ulei. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească până la dublarea volumului, aproximativ o oră.
Punch jos aluatul si se framanta timp de un minut. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și tăiați-l în 8 bucăți egale. Formați fiecare piesă într-o minge. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie un X în partea de sus a fiecărei mingi. Acoperiți bilele cu prosop de bucătărie și lăsați să crească până aproape că și-a dublat volumul, aproximativ 25 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aduceți 8 căni de apă la fierbere.
Adăugați două linguri de zahăr și bicarbonat de sodiu. Puneți rulourile în apă clocotită, lăsându-le să fiarbă aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte. Scoateți rulourile cu o lingură cu fante și transferați-le pe foaia de copt, cu fața în sus.
Bateți ușor oul cu o lingură de apă.
Role de perie cu spălare de ou.
Presărați fiecare rulou generos cu sare grosieră.
Coaceți rulourile până se rumenesc și s-a format o crustă ușoară, aproximativ 25 de minute.