Rulouri De Cină Cu Ierburi Proaspete

Rulouri De Cină Cu Ierburi Proaspete
Proaspete role cina plante medicinale necesită în jurul valorii de 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 137 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină de pâine, apă caldă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri De Cină Cu Ierburi Proaspete, Rulouri De Cină Cu Plante Medicinale, și Rulouri De Cină Cu Plante Medicinale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați drojdia și zahărul în 1 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Lăsați să stea până la crem; aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, amestecați amestecul de drojdie cu lapte, ouă, sare, unt, pătrunjel, arpagic și 4 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
ArpagicArpagic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul s-a strâns. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți două tigăi de copt de 9x13 inch. Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în 24 de bucăți. Formați fiecare piesă într-o bilă rotundă și așezați-o în tigăile pregătite. Acoperiți rulourile cu o cârpă caldă și umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mic, bate ușor albușul de ou cu 2 linguri de apă; perie ou se spală peste blaturi de role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
RolaRola
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista