Fulgi Butterhorn Rolls ia aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 4 cenți pe porție, primești o pâine care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home necesită drojdie activă, apă caldă, zahăr și lapte cald. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cele Mai Bune Rulouri De Butterhorn, Butterhorn Rolls, și Pistruiat Butterhorn Role pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-un alt castron, dizolvați drojdia în apă caldă; adăugați la amestecul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați lapte și ou; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Ouă
4
Împărțiți aluatul în patru porții egale. Pe o suprafață ușor făinată, rulați o porție într-un 12-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Periați cu 1 lingură de unt topit; tăiat în 12 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Rulați, începând cu capătul larg; așezați pe foi de copt unse. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până se rumenesc.