Rulouri De Butterhorn Cu Fulgi
Fulgi Butterhorn Rolls ia aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 4 cenți pe porție, primești o pâine care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home necesită drojdie activă, apă caldă, zahăr și lapte cald. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cele Mai Bune Rulouri De Butterhorn, Butterhorn Rolls, și Pistruiat Butterhorn Role pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-un alt castron, dizolvați drojdia în apă caldă; adăugați la amestecul de firimituri.
Adăugați lapte și ou; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Împărțiți aluatul în patru porții egale. Pe o suprafață ușor făinată, rulați o porție într-un 12-in. cerc.
Periați cu 1 lingură de unt topit; tăiat în 12 pene.
Rulați, începând cu capătul larg; așezați pe foi de copt unse. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublat, aproximativ 1 oră.
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă.