Rulouri crocante de curcan Kathi cu sos de scufundare cu mentă și curmale
Crispy Turcia Kathi Rolls cu sos de scufundare de menta și data ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Sos de scufundare cu mentă și curmale, Rulouri Crocante De Primăvară Cu Șuncă Cu Sos De Soia Cu Ghimbir, și Rulouri Crocante De Rață Cu Sos De Scufundare Cu Rodie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de canola.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați pudra de curry și amchoor și gătiți, amestecând, până când condimentele devin parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați sosul de curcan și soia și gătiți, rupând carnea, până când nu rămâne nicio urmă de roz în curcan, aproximativ 10 minute. Se amestecă busuiocul și sucul de lămâie și se condimentează cu sare.
Într-o cratiță medie, încălziți 2 inci de ulei de canola la 350 la foc moderat.
Așezați o tortilla pe o suprafață de lucru și lingurați 2 linguri de umplutură de curcan pe treimea inferioară a acesteia.
Rulați tortilla în jurul umpluturii, pliată în lateral în timp ce rulați. Asigurați rulourile cu 2 scobitori. Repetați pentru a forma rulourile rămase.
Prăjiți rulourile 3 sau 4 odată, întorcându-le o dată, până se rumenesc și crocante, aproximativ 4 minute pe lot.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Scoateți scobitorii și serviți rulourile cu sosul de scufundare cu mentă și curmale.