Rulouri Clasice De Cină

Rulouri Clasice De Cină
Rulourile clasice de cină ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Rulouri Clasice De Cină, Rulouri Clasice De Cină Moale, și Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall.

Instrucțiuni

1
Combinați 3/4 cană de făină, drojdie nedizolvată, zahăr și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți laptele, apa și untul până când sunt foarte calde (120 grade până la 130 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
LapteLapte
3
Se adaugă la amestecul de făină. Bate 2 minute la viteza medie de mixer electric, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați 1/4 cană de făină; bate 2 minute la viteză mare. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluat moale. Frământați pe suprafața ușor făinată până când este netedă și elastică, aproximativ 8 până la 10 minute. Acoperiți; lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale; formați în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Se pune într-o tigaie rotundă unsă de 8 inci. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 375 de grade F timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din tigaie; periați cu unt topit suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista