Rulouri Afumate-Gouda
Rulourile afumate-Gouda necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 75 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pâine, sare, brânză gouda și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Goudan Enchiladas Afumat, Baie De Bere Gouda Afumată, și Mac-N-gouda afumată cu conopidă.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Combinați laptele și margarina într-o cratiță mică la foc mic; se încălzește până se topește margarina (nu fierbe).
Se ia de pe foc; se amestecă muștarul. Se răcește ușor amestecul de lapte. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați amestecul de drojdie, amestecul de lapte, făina, sarea și piperul într-un robot de bucătărie; procesați 1 minut. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Se presară cu brânză; frământați ușor.
Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), modelați fiecare porție într-o frânghie lungă de 10 inci; legați ușor într-un nod simplu.
Așezați noduri pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați 1 lingură de apă și albuș de ou; periați peste aluat.
Se presară cu semințe de susan.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc.