Rulouri Afumate-Gouda

Rulouri Afumate-Gouda
Rulourile afumate-Gouda necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 75 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pâine, sare, brânză gouda și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Goudan Enchiladas Afumat, Baie De Bere Gouda Afumată, și Mac-N-gouda afumată cu conopidă.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați laptele și margarina într-o cratiță mică la foc mic; se încălzește până se topește margarina (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă muștarul. Se răcește ușor amestecul de lapte. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați amestecul de drojdie, amestecul de lapte, făina, sarea și piperul într-un robot de bucătărie; procesați 1 minut. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară cu brânză; frământați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), modelați fiecare porție într-o frânghie lungă de 10 inci; legați ușor într-un nod simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Așezați noduri pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Combinați 1 lingură de apă și albuș de ou; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ApăApă
12
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
13
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista