Rulou de șuncă și sandviș elvețian
Această rețetă face 6 porții cu 306 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șuncă, semințe de susan, crustă clasică de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frozen Swiss Cake Roll Ice Cream Sandwich Cake, Rola Elvețiană, și Omletă Elvețiană Roll-Up pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit sau unsoare cu scurtare. Desfaceți aluatul pe foaia de prăjituri. Începând de la centru, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 14x8 inci.
Întindeți muștarul de miere peste aluat până la 1 inch de margini.
Puneți șuncă și brânză peste muștar.
Îndoiți părțile lungi ale aluatului peste umplutură în centrul dreptunghiului; Ciupiți pentru a sigila. Ciupiți părțile scurte pentru a sigila și a le băga sub.
Se unge cu ou; se presară cu semințe de susan.
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când crusta este maro aurie.
Se taie în 6 bucăți; se servește cald.