Rulou De Înghețată Cu Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ruloul de înghețată cu mentă. O porție conține 275 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână apă, suc de lămâie, înghețată cu ciocolată cu mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Rola De Tort Cu Cip De Mentă, și Înghețată Duminică: Înghețată De Ciocolată Cu Mentă Proaspătă.
Instrucțiuni
Aliniați un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și lăsați-o deoparte. Cerneti impreuna faina, cacao si sarea; deoparte. Într-un castron mediu, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 2 linguri la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide.
Într-un alt bol, bateți gălbenușurile de ou și sucul de lămâie până când sunt groase și de culoare lămâie. Îndoiți albușurile de ou. Îndoiți ingredientele uscate rezervate doar până când sunt amestecate.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de minute timp de 12-15 minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins în centru.
Se răcește timp de 5 minute. Inversați tortul pe un prosop de bucătărie prăfuit cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Rotiți tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură lungă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Desfaceți tort; răspândirea înghețată în termen de 1/2 în. de margini.
Rulează din nou. Acoperiți și congelați cel puțin 3 ore înainte de servire.
Într-o cratiță la foc mediu, aduceți zahărul, cacao și untul la fiert.
Adăugați apă; reveniți la fierbere. Se amestecă laptele; se fierbe 3 minute mai mult. Se răcește la temperatura camerei.
Se servește peste ruloul de înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Curat finisaj de durată. Bun acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat pe după-amieze reci, servit cu biscotti să se scufunde în ""stil Italian"". "