Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ruloul de tort de înghețată. Această rețetă servește 10. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte evaporat, extract de vanilan, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Tort De Înghețată De Casă, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Aliniați un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată; hârtie de grăsime și făină; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou la înălțime timp de 3 minute sau până la culoarea lămâii. Adăugați treptat zahărul și vanilia, bătând până la galben gros și PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană Necco
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați făina, cacao și praful de copt; adăugați treptat la amestecul de gălbenuș de ou bătut la scăzut până când se amestecă bine (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
4
Într-un alt castron mare și cu bătăi curate, bateți albușurile de ou și sarea la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți un sfert de albușuri de ou în aluat, apoi pliați în albusurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți la 350 de minute timp de 15 minute sau până când prăjitura se întoarce când este ușor atinsă. Întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie prăfuit cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Rotiți tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Desfaceți tortul; se întinde cu înghețată până la 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Rulează din nou. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Într-o cratiță grea mică, topiți ciocolata și untul la foc mic, amestecând până se omogenizează. Adăugați treptat lapte cald și zahăr; se amestecă constant timp de 5 minute sau până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Înghețata funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Curat finisaj de durată. Bun acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat pe după-amieze reci, servit cu biscotti să se scufunde în ""stil Italian"". "