Rulou de primăvară de porc și creveți (Goi Cuon) cu sos de arahide (Nuoc L
Rețeta rulou de primăvară de porc și creveți (Goi Cuon) cu sos de arahide (Nuoc L este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $ 4.36 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 513 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână morcov, sos hoisin, sos de pește vietnamez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Nuoc Cham (sos de primăvară), Rulouri proaspete de primăvară cu Dip Hoisin-arahide (Goi cuon), și Rulouri de primăvară de creveți cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați filetul de porc într-un castron cu șalota, usturoiul, sosul de pește, zahărul, piperul negru și uleiul, dacă îl folosiți, și întoarceți-l la acoperire. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează, întorcându-se ocazional, cel puțin 1 oră și până peste noapte la frigider.Preîncălziți un grătar la mare. Gratiți filetul, rotind ocazional, până când tocmai a fost gătit și un termometru citit instantaneu înregistrează o temperatură internă de 145 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De Pește
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Transferați filetul pe o farfurie și lăsați-l deoparte să se răcească la temperatura camerei înainte de a continua.Odată răcit, feliați filetul în felii groase de 1/8 inch și puneți-l deoparte, acoperit și refrigerat, până când sunteți gata să asamblați rulourile de primăvară.Pregătiți vermicelii de orez conform instrucțiunilor ambalajului și strecurați-le într-o strecurătoare. Se rulează sub apă curentă rece până se răcește și se lasă deoparte să se scurgă.Asamblați rulourile 1 la un moment dat: înmuiați 1 înveliș de rulou de primăvară în apă călduță și transferați rapid pe un prosop de bucătărie curat. (Învelișul se va înmuia în câteva secunde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Vermicelli De Orez
Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați 4 jumătăți de creveți într-o linie orizontală în centrul fiecărui ambalaj și acoperiți cu câteva linguri de vermicelli fierți (bine drenați). Completați vermicelii cu 1 sau 2 felii de castraveți, aproximativ 2 linguri de romaine mărunțite, 4 frunze de mentă, 2 crenguțe de coriandru și 4 frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Culese Crengute De Marar
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mică și, când este fierbinte, adăugați usturoiul, pasta de chile și pasta de roșii și gătiți până când usturoiul este auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pastă De Chili
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați bulionul, zahărul, untul de arahide și sosul hoisin și bateți pentru a combina. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se ia de pe foc și se răcește ușor înainte de servire.
4
Se servește în boluri mici, garnisite cu arahide, ardei iute feliate și sos fierbinte opțional.Poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.