Rulou de dovleac cu brânză cremă de ciocolată albă
O porție conține 426 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de catifea roșie cu umplutură de brânză cremă de ciocolată albă, Tort de dovleac cu scorțișoară glazură de brânză cremă de ciocolată albă, și Tort De Ciocolată Albă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 9 - cu tigaie de 13 inci cu hârtie pergament. În mixer echipat cu atașament bici, ouă bici pe viteza medie mare până spumos. Adăugați încet zahăr și creșteți viteza la mare. Bateți până la culoarea groasă și lămâie, aproximativ 5 minute. Bateți în sare.
Scoateți din mixer și începeți să pliați în dovleac. Când nu este complet combinat, cerneți făina, praful de copt, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara în castron. Continuați să pliați până când sunt combinate.
Se întinde în tigaie și se coace până se fixează, aproximativ 15 minute. Rulați cuțitul de-a lungul marginilor tortului pentru a slăbi.
Lăsați să se răcească în tigaie 10 minute, apoi glisați ușor hârtia și tortul pe suportul de răcire pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
Bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și untul pe mixerul prevăzut cu paletă la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Bateți sucul de lămâie și coaja.
Scoateți din mixer și pliați în ciocolată topită. Dacă este slăbit, răciți până când este suficient de gros pentru a se răspândi (dar totuși moale).
Transferați tortul (cu hârtie încă atașată) pe suprafața de lucru.
Întindeți umplutura de brânză cremă uniform peste tort, păstrând aproximativ 1/2 inch pe toate părțile. Începând de la capătul scurt, înfășurați ușor tortul într-o rolă strânsă, decojind cu atenție hârtia pe măsură ce mergeți. Se răcește pentru a seta, cel puțin 2 ore (Vezi nota). Când este gata de servit, transferați pe placa de servire și tăiați capetele. Se acoperă cu așchii de ciocolată albă (Vezi nota) și zahăr de cofetari.