Rulaj de ciocolată cu cremă de Bourbon

Rulaj de ciocolată cu cremă de Bourbon
Ciocolata Roulage cu crema de Bourbon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 283g de grăsime, și un total de 4341 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 25,15 USD pe porție. Dacă aveți semințe din 1 / fasole de vanilie, ciocolată semidulce, bourbon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cafeaua tare, puteți urma acest fel principal cu Cafea Tort De Cafea ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Fără înghețată-Maker caramel sărat, Bourbon, unt Nutter și înghețată de ciocolată, Piersici Bourbon și clătite cu cremă de nucă de cocos cu sirop de cremă Bourbon, și Cremă De Ouă Bourbon Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți o rolă de jeleu cu margini/foaie de copt și tapetați cu hârtie pergament. Ungeți și partea superioară a hârtiei, în special colțurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un mixer de suport cu atașamentul de măturică, bateți gălbenușurile de ou și zahărul granulat la viteză medie până când este pufos și zahărul nu este pietros, 10 până la12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
În timp ce ouăle bat, puneți ciocolata într-un castron și topiți-o peste un cazan dublu. Când ciocolata este topită, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se răcească puțin. Așezați vasul în apă rece timp de câteva minute, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încorporați amestecul de ouă în ciocolată adăugând puțin câte puțin pentru a tempera amestecul, astfel încât să nu gătiți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați espresso și 1 linguriță extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
6
Într-un castron curat, cu atașamentul de măturică, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Încorporați un sfert din albușurile de ou în amestecul de ciocolată; asigurați-vă că nu rămân dungi albe. Îndoiți cu grijă albii rămași în ciocolată, având grijă să nu dezumflați albii, dar asigurați-vă că nu aveți dungi albe în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți din cuptor și întindeți un prosop de ceai umezit sau mai multe prosoape de hârtie umezite deasupra tortului și lăsați-l să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Într-un castron curat, cu atașamentul de măturică, bateți smântâna grea, zahărul cofetarilor, bourbonul, fasolea de vanilie și restul de 1 linguriță extract de vanilie la viteză medie până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întoarceți cu grijă tortul pe hârtie pergament curată, asigurându-vă că aveți 4 până la 5 inci de hârtie în exces la sfârșit pentru a vă ajuta să rotiți tortul. Folosind o sită fină sau o sită, presărați 1/2 cană pudră de cacao peste vârful tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
CernereCernere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Întindeți amestecul de frișcă deasupra, lăsând 1/4 inci pe fiecare parte. Folosind marginea hârtiei pergament, rotiți cu atenție tortul creând un efect jellyroll, tuck și roll ca te duci, peeling înapoi hârtia de-a lungul drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Puneți cusătura de tort rulată în jos și praf întregul tort cu restul de 1/2 cană de pudră de cacao. Se răcește cu 2 ore înainte de servire. S-ar putea chiar să puneți tortul în congelator timp de o oră înainte de servire, astfel încât să fie ușor de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
13
Pentru a servi, feliați tortul cu un cuțit zimțat și așezați-l pe farfurii răcite.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
14
Garnisiți cu un praf ușor de pudră de cacao și fructe de pădure proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
15
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista