Ruladă Pecan-Praline Caramelizată

Ruladă Pecan-Praline Caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Rulada de Pecan-pralină caramelizată. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 168 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați kosher, masă matzo, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Ruladă Pecan-Praline Caramelizată, Fără gluten Pecan Pie Bundt Tort cu pecan Crumble și praline glazura, și Suc De Fructe Caramelizat Praline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Combinați nucile pecan, 1/4 cană masă matzo, 2 linguri praf de pralină și bicarbonat de sodiu într-un robot de bucătărie. Puls de 6 ori sau până la sol grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
PralinePraline
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Combinați 1 linguriță de oțet, 1 linguriță de vanilie, 1/4 linguriță de sare și 8 albușuri de ou într-un bol mare. Bateți cu un mixer electric la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Combinați 4 gălbenușuri de ou și restul de 1/3 cană de zahăr într-un bol mediu; bateți până la gros și palid, aproximativ 2 minute. Se amestecă amestecul matzo. Amestecați ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de gălbenuș de ou; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
MatzoMatzo
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Întindeți ușor aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-l pe un vas praf cu restul de 2 linguri de masă matzo; îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Se răcește 1 minut. Începând de la sfârșit, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați, cusătura în jos, pe un suport de sârmă; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Pentru a pregăti umplutura, bateți 1 linguriță de oțet, 1/4 linguriță de vanilie, 1/8 linguriță de sare și 3 albușuri de ou cu un mixer la viteză mare până se spumează folosind bătătoare curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/2 cană de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Turnați siropul de zahăr fierbinte într-un flux subțire peste albușurile de ou, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
12
Desfaceți tortul cu atenție; îndepărtați prosopul.
13
Așezați aproximativ 1 cană de umplutură într-o pungă mică de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
14
Întindeți umplutura rămasă peste tort, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Presărați 3 linguri de pulbere de pralină peste umplutură. Tort Reroll; loc, partea cusătură în jos, pe un platou. Decupați o deschidere de 1/8 inch în colțul inferior 1 al sacului; umplerea țevii peste partea superioară a ruladei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
16
Se presară cu restul de 1 lingură de pulbere de pralină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista