Ruladă de piept de curcan cu umplutură de mere și stafide

Ruladă de piept de curcan cu umplutură de mere și stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Rulada de piept de curcan cu umplutură de mere și stafide. Pentru $12.09 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 1354 calorii, 202g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de curcan la grătar cu umplutură Cran-Apple Cremini, Rulada De Piept De Curcan, și Ruladă De Piept De Curcan Umplută De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți apa, untul și stafidele într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scoate de pe foc, se amestecă amestecul de umplutură, se acoperă și se lasă să stea până când amestecul de umplutură absoarbe lichidul, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 lingură de condimente de pasăre și mărul ușor în umplutură. Lăsați amestecul de umplutură să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați un suport într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Îndepărtați cu grijă pielea pieptului de curcan într-o singură bucată, fără a rupe pielea și lăsați-o deoparte. Osați pieptul de curcan (a se vedea notele) păstrând carnea într-o singură bucată, dar îndepărtând banda de cartilaj și zgâria între cele două jumătăți ale sânului, dacă este necesar. Trageți cele două secțiuni de filet spre exterior din partea principală a sânului, ținându-le atașate, pentru a extinde bucata dezosată de curcan într-o bucată de carne în formă de pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Presărați interiorul sânului cu sare, piper și 1 lingură de condimente de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Răspândiți amestecul de umplutură pe tot interiorul bucății de carne de sân și rotiți ferm pieptul umplut într-o rolă compactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Întindeți pielea de curcan rezervată și așezați ruloul umplut în mijlocul pielii. Trageți și rotiți pielea peste carnea umplută și legați rola umplută împreună cu sfoară de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
9
Așezați ruloul pe suportul de prăjire cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Prăjiți pieptul umplut în cuptorul preîncălzit până când pielea este maro aurie, carnea nu mai este roz în interior, iar temperatura ruloului, măsurată la partea cea mai groasă, citește 170 grade F (75 grade C), 1 1/2 până la 2 ore. Lăsați friptura să stea acoperită cu un cort de folie de aluminiu timp de cel puțin 10 minute înainte de a scoate sfoara pentru feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru German. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder sweet Red cu un rating de 3.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții3
Scor De Sănătate49
Revista