Ruladă de piept de curcan cu umplutură de mere și stafide

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Rulada de piept de curcan cu umplutură de mere și stafide. Pentru $12.09 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 1354 calorii, 202g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de curcan la grătar cu umplutură Cran-Apple Cremini, Rulada De Piept De Curcan, și Ruladă De Piept De Curcan Umplută De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa, untul și stafidele într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Se scoate de pe foc, se amestecă amestecul de umplutură, se acoperă și se lasă să stea până când amestecul de umplutură absoarbe lichidul, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1 lingură de condimente de pasăre și mărul ușor în umplutură. Lăsați amestecul de umplutură să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați un suport într-o tigaie de prăjire.
Îndepărtați cu grijă pielea pieptului de curcan într-o singură bucată, fără a rupe pielea și lăsați-o deoparte. Osați pieptul de curcan (a se vedea notele) păstrând carnea într-o singură bucată, dar îndepărtând banda de cartilaj și zgâria între cele două jumătăți ale sânului, dacă este necesar. Trageți cele două secțiuni de filet spre exterior din partea principală a sânului, ținându-le atașate, pentru a extinde bucata dezosată de curcan într-o bucată de carne în formă de pătrat.
Presărați interiorul sânului cu sare, piper și 1 lingură de condimente de pasăre.
Răspândiți amestecul de umplutură pe tot interiorul bucății de carne de sân și rotiți ferm pieptul umplut într-o rolă compactă.
Întindeți pielea de curcan rezervată și așezați ruloul umplut în mijlocul pielii. Trageți și rotiți pielea peste carnea umplută și legați rola umplută împreună cu sfoară de gătit.
Așezați ruloul pe suportul de prăjire cu cusătura în jos.
Prăjiți pieptul umplut în cuptorul preîncălzit până când pielea este maro aurie, carnea nu mai este roz în interior, iar temperatura ruloului, măsurată la partea cea mai groasă, citește 170 grade F (75 grade C), 1 1/2 până la 2 ore. Lăsați friptura să stea acoperită cu un cort de folie de aluminiu timp de cel puțin 10 minute înainte de a scoate sfoara pentru feliere.