Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta

Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta
Rulada de piept de curcan cu ardei iute verde și Feta necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Acest fel principal are 262 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oregano, jumătăți de piept de curcan, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta, Ruladă Cu Piept De Curcan, și Ruladă De Piept De Curcan Umplută De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Char chiles peste flacără de gaz sau în broiler până la înnegrit peste tot. Închideți în punga de hârtie 10 minute, apoi coaja și semințele. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Bateți uleiul, usturoiul și chimenul într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind un cuțit ascuțit mic, îndepărtați oasele de la 1 piept de curcan; oase de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați pieptul, cu pielea în jos, între 2 foi de folie de plastic. Pound cu ciocan la 1/2-inch grosime (aproximativ 12x9-inch dreptunghi neregulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Scoateți foaia superioară de plastic.
5
Periați curcanul cu 1/4 din amestecul de ulei; se presară sare și piper. Se acoperă uniform cu jumătate de ardei iute aplatizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Presărați ardei iute cu jumătate de feta, apoi 2 linguri de oregano. Începând de la 1 latură lungă, înfășurați stilul de jeleu de piept de curcan. Asigurați marginea cu frigarui sau scobitori, apoi legați cu sfoară de bucătărie. Repetați cu pieptul de curcan rămas, 1/4 din amestecul de ulei, ardei iute, feta și 2 linguri de oregano. Ulei două tigăi metalice de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei IuteArdei Iute
JeleuJeleu
Brânză FetaBrânză Feta
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
ScobitoriScobitori
FrigaruiFrigarui
7
Transferați ruladele în tigăile pregătite, cu frigăruia în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
8
Periați ruladele cu amestecul de ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Adăugați oase rezervate în tigăi.
10
Se presară rulouri cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RolaRola
11
Preîncălziți cuptorul la 400 de rulete F. friptură până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 160 F, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Scoateți ruladele din cuptor; lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați ruladele pe scândură; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Așezați aceleași tigăi de copt peste arzătoare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
15
Adăugați 1 cană de bulion, 1/2 cană de vin și 1 lingură de oregano în fiecare tigaie; se fierbe până când lichidul din fiecare tigaie se reduce la 1 cană, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 5 minute. Aruncați oasele. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BulionBulion
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Scoateți sfoara și frigăruile din rulade.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
17
Tăiați fiecare în opt felii; transferați pe platou.
18
Se toarnă sosul și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista