Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta
Rulada de piept de curcan cu ardei iute verde și Feta necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Acest fel principal are 262 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oregano, jumătăți de piept de curcan, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta, Ruladă Cu Piept De Curcan, și Ruladă De Piept De Curcan Umplută De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Char chiles peste flacără de gaz sau în broiler până la înnegrit peste tot. Închideți în punga de hârtie 10 minute, apoi coaja și semințele. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Bateți uleiul, usturoiul și chimenul într-un castron mic pentru a amesteca. Folosind un cuțit ascuțit mic, îndepărtați oasele de la 1 piept de curcan; oase de rezervă.
Așezați pieptul, cu pielea în jos, între 2 foi de folie de plastic. Pound cu ciocan la 1/2-inch grosime (aproximativ 12x9-inch dreptunghi neregulat).
Scoateți foaia superioară de plastic.
Periați curcanul cu 1/4 din amestecul de ulei; se presară sare și piper. Se acoperă uniform cu jumătate de ardei iute aplatizat.
Presărați ardei iute cu jumătate de feta, apoi 2 linguri de oregano. Începând de la 1 latură lungă, înfășurați stilul de jeleu de piept de curcan. Asigurați marginea cu frigarui sau scobitori, apoi legați cu sfoară de bucătărie. Repetați cu pieptul de curcan rămas, 1/4 din amestecul de ulei, ardei iute, feta și 2 linguri de oregano. Ulei două tigăi metalice de 13x9x2 inci.
Transferați ruladele în tigăile pregătite, cu frigăruia în jos.
Periați ruladele cu amestecul de ulei rămas.
Adăugați oase rezervate în tigăi.
Se presară rulouri cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 400 de rulete F. friptură până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 160 F, aproximativ 35 de minute.
Scoateți ruladele din cuptor; lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute.
Transferați ruladele pe scândură; cort cu folie.
Așezați aceleași tigăi de copt peste arzătoare la foc mare.
Adăugați 1 cană de bulion, 1/2 cană de vin și 1 lingură de oregano în fiecare tigaie; se fierbe până când lichidul din fiecare tigaie se reduce la 1 cană, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 5 minute. Aruncați oasele. Sos de sezon cu sare și piper.
Scoateți sfoara și frigăruile din rulade.
Tăiați fiecare în opt felii; transferați pe platou.
Se toarnă sosul și se servește cald sau la temperatura camerei.