Ruladă de ciocolată neagră și afine
Rulada de ciocolată neagră și afine durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 561 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 135 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul glazurat, untul, ciocolata și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Fursecuri Cu Afine Cu Ciocolată Neagră, Fursecuri Cu Afine Cu Ciocolată Neagră, și Biscotti De Ciocolată Neagră Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ungeți o tavă Elvețiană mare (aproximativ 30cm x 40cm) și tapetați baza și părțile laterale cu pergament de copt. Ungeți ușor pergamentul, praf cu făina simplă și îndepărtați orice exces.
Cerneti faina auto-crescatoare, praful de copt si cacao intr-un bol si amestecati migdalele macinate.
Puneți ouăle și zahărul tos într-un bol mare de amestecare și bateți, folosind un tel electric sau un mixer de masă, timp de 5-10 minute până când devin palide, groase și de trei ori în volum. Amestecul ar trebui să lase o urmă atunci când bătătoarele sunt ridicate.
Îndoiți ingredientele uscate în amestecul de ouă folosind o lingură mare de metal.
Se toarnă în cositorul pregătit, apoi se înclină cositorul dintr-o parte în alta până când este acoperit într-un strat uniform de aluat și colțurile sunt umplute.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 12-15 minute sau până când este ferm la atingere. Între timp, așezați o foaie de pergament de copt pe suprafața de lucru și presărați cu zahăr tos.
Lăsați buretele să se răcească timp de 1 min înainte de a se întoarce pe hârtia cu zahăr. Îndepărtați hârtia de suport și, cu partea scurtă orientată spre dvs., rulați buretele departe de dvs., astfel încât pergamentul cu zahăr să fie rulat în interiorul ruladei. Acest lucru vă va ajuta să îl umpleți și să îl rulați mai târziu. Se lasă deoparte până se răcește complet.
Pentru a face umplutura, bateți mascarpone cu coaja de portocală. Desfaceți buretele, aruncați hârtia interioară și întindeți uniform mascarpone, lăsând o margine cu lățimea degetelor în jurul marginilor. Acoperiți cu sosul de afine. Folosind hârtia de copt exterioară pentru a vă ajuta, rulați buretele departe de dvs. cât mai strâns posibil.
Transferați într-un platou de servire, acoperiți ușor și răciți în timp ce pregătiți glazura.
Pentru glazură, topiți ciocolata într-un castron rezistent la căldură peste o tigaie cu apă care fierbe doar sau cuptorul cu microunde la foc mare timp de 2 minute, amestecând la jumătatea drumului. Se lasă deoparte aproximativ 10 minute până se răcește, dar totuși moale.
Între timp, bateți untul și zahărul glazurat împreună până devin palide și netede.
Se toarnă ciocolata și se amestecă bine pentru a se combina. Lăsați deoparte timp de 20 de minute pentru a se întări ușor înainte de a folosi un cuțit pentru a acoperi rulada în glazură. Marcați cu o furculiță pentru a crea un efect de jurnal. Pentru a decora, aranjați afinele și frunzele de dafin pe lungimea buștenului. Praf cu puțin zahăr glazură chiar înainte de servire.
Tăiați felii, îndepărtând afine și frunze de dafin pentru a servi. Rulada poate fi făcută până la o zi înainte. Scoateți-l din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de a dori să-l serviți, pentru a permite umpluturii și glazurii să se înmoaie.