Ruladă de ciocolată neagră și afine

Ruladă de ciocolată neagră și afine
Rulada de ciocolată neagră și afine durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 561 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 135 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul glazurat, untul, ciocolata și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Fursecuri Cu Afine Cu Ciocolată Neagră, Fursecuri Cu Afine Cu Ciocolată Neagră, și Biscotti De Ciocolată Neagră Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți o tavă Elvețiană mare (aproximativ 30cm x 40cm) și tapetați baza și părțile laterale cu pergament de copt. Ungeți ușor pergamentul, praf cu făina simplă și îndepărtați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Cerneti faina auto-crescatoare, praful de copt si cacao intr-un bol si amestecati migdalele macinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Lichior De AluneLichior De Alune
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți ouăle și zahărul tos într-un bol mare de amestecare și bateți, folosind un tel electric sau un mixer de masă, timp de 5-10 minute până când devin palide, groase și de trei ori în volum. Amestecul ar trebui să lase o urmă atunci când bătătoarele sunt ridicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Îndoiți ingredientele uscate în amestecul de ouă folosind o lingură mare de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se toarnă în cositorul pregătit, apoi se înclină cositorul dintr-o parte în alta până când este acoperit într-un strat uniform de aluat și colțurile sunt umplute.
7
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 12-15 minute sau până când este ferm la atingere. Între timp, așezați o foaie de pergament de copt pe suprafața de lucru și presărați cu zahăr tos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați buretele să se răcească timp de 1 min înainte de a se întoarce pe hârtia cu zahăr. Îndepărtați hârtia de suport și, cu partea scurtă orientată spre dvs., rulați buretele departe de dvs., astfel încât pergamentul cu zahăr să fie rulat în interiorul ruladei. Acest lucru vă va ajuta să îl umpleți și să îl rulați mai târziu. Se lasă deoparte până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Pentru a face umplutura, bateți mascarpone cu coaja de portocală. Desfaceți buretele, aruncați hârtia interioară și întindeți uniform mascarpone, lăsând o margine cu lățimea degetelor în jurul marginilor. Acoperiți cu sosul de afine. Folosind hârtia de copt exterioară pentru a vă ajuta, rulați buretele departe de dvs. cât mai strâns posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MascarponeMascarpone
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
10
Transferați într-un platou de servire, acoperiți ușor și răciți în timp ce pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
11
Pentru glazură, topiți ciocolata într-un castron rezistent la căldură peste o tigaie cu apă care fierbe doar sau cuptorul cu microunde la foc mare timp de 2 minute, amestecând la jumătatea drumului. Se lasă deoparte aproximativ 10 minute până se răcește, dar totuși moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Între timp, bateți untul și zahărul glazurat împreună până devin palide și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
13
Se toarnă ciocolata și se amestecă bine pentru a se combina. Lăsați deoparte timp de 20 de minute pentru a se întări ușor înainte de a folosi un cuțit pentru a acoperi rulada în glazură. Marcați cu o furculiță pentru a crea un efect de jurnal. Pentru a decora, aranjați afinele și frunzele de dafin pe lungimea buștenului. Praf cu puțin zahăr glazură chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
14
Tăiați felii, îndepărtând afine și frunze de dafin pentru a servi. Rulada poate fi făcută până la o zi înainte. Scoateți-l din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de a dori să-l serviți, pentru a permite umpluturii și glazurii să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru Rouladen. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista