Ruladele de vită cu Pesto de pătrunjel de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 716 calorii, 48G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de friptură de flanc, nuci, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 8066 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Pesto De Pătrunjel De Nucă, Pesto de pătrunjel și nuci, și Pesto De Pătrunjel De Nucă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți pătrunjelul, brânza, usturoiul, sarea și nucile într-un robot de bucătărie. Puls pentru a combina. Porniți din nou mașina și turnați încet uleiul de măsline, doar pentru a combina. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Gătiți slănina într — o tigaie mare — veți arde rulada în aceasta mai târziu, așa că trebuie să fie largă-la foc mediu-mic până când este aproximativ pe jumătate gătită. Îl vrei gătit, dar încă șchiopătat. Nu-l crăpați sau se va rupe atunci când încercați să-l înfășurați în interiorul ruladei. Când slănina este gata, puneți-o deoparte pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți carnea subțire:
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați folie de plastic rezistentă (sau două straturi de folie de plastic) pe o suprafață mare de lucru și așezați friptura de flanc pe ea. Acoperiți cu mai multă folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Folosind un ciocan de cauciuc, partea plată a unui ciocan de carne sau o sticlă de vin goală, bateți friptura de flanc până când are o grosime de 1/2 inch sau mai subțire. Întoarceți carnea din când în când pentru a bate totul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
6
Odată ce carnea este la fel de subțire pe cât doriți, dacă aveți un ciocan de carne cu o parte fragedă (partea ascuțită), îndepărtați folia de plastic și lăsați-o pe ambele părți timp de un minut sau două. Dacă nu aveți un ciocan de carne, puteți sări peste acest pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
7
Găsiți bobul fripturii: Uită-te la friptura ta. Îl veți rula cu bobul de carne orientat lateral. Faceți acest lucru pentru că atunci când îl feliați mai târziu, carnea de vită va fi mai fragedă atunci când tăiați bobul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Aranjați carnea până când boabele sunt orientate lateral și, dacă nu este pătrată sau dreptunghiulară, tăiați-o pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se presară puțină sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1
Întindeți un strat subțire de pesto pe carne, lăsând aproximativ 1/2 inch liber pe toate părțile cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați slănina peste bobul de vită. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Rulați cu grijă rulada strâns, așa cum ați face un covor. Dacă doriți, tăiați orice slănină care se extinde dincolo de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Legați carnea cu 6 până la 8 lungimi de sfoară, fiecare la aproximativ un centimetru distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Căutați rulada legată în tigaie cu grăsimea de slănină. Vrei să rumenești rapid suprafața, nu să gătești interiorul ruladei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Friptură:
7
Puneți rulada într-o tigaie pe un suport, cu cusătura în jos. Dacă nu aveți un raft, improvizați cu tulpini de țelină. Prăjiți acest lucru timp de 20-25 de minute sau până când interiorul cărnii este de 130 de litri F atunci când este testat cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
(Rețineți că capetele ruladei vor fi mult mai fierbinți decât centrul — deci testați întotdeauna temperatura din Centrul ruladei.)
9
Scoateți carnea din cuptor și lăsați-o să se odihnească 10 minute înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Feliați rulada, astfel încât fiecare porție să fie înfășurată în sfoară. Puteți fie să lăsați pe toată lumea să-și taie propria sfoară la masă, fie să o tăiați singur și să fixați ruladele cu scobitori, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
11
Se servește cu pene de lămâie pentru a adăuga puțină aciditate vasului.
Rouladen funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.