Rulade de vită cu Pesto de pătrunjel de nucă

Ruladele de vită cu Pesto de pătrunjel de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 716 calorii, 48G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de friptură de flanc, nuci, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 8066 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Pesto De Pătrunjel De Nucă, Pesto de pătrunjel și nuci, și Pesto De Pătrunjel De Nucă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți pătrunjelul, brânza, usturoiul, sarea și nucile într-un robot de bucătărie. Puls pentru a combina. Porniți din nou mașina și turnați încet uleiul de măsline, doar pentru a combina. Rezervă.
Gătiți slănina într — o tigaie mare — veți arde rulada în aceasta mai târziu, așa că trebuie să fie largă-la foc mediu-mic până când este aproximativ pe jumătate gătită. Îl vrei gătit, dar încă șchiopătat. Nu-l crăpați sau se va rupe atunci când încercați să-l înfășurați în interiorul ruladei. Când slănina este gata, puneți-o deoparte pe prosoape de hârtie.
Așezați folie de plastic rezistentă (sau două straturi de folie de plastic) pe o suprafață mare de lucru și așezați friptura de flanc pe ea. Acoperiți cu mai multă folie de plastic.
Folosind un ciocan de cauciuc, partea plată a unui ciocan de carne sau o sticlă de vin goală, bateți friptura de flanc până când are o grosime de 1/2 inch sau mai subțire. Întoarceți carnea din când în când pentru a bate totul uniform.
Odată ce carnea este la fel de subțire pe cât doriți, dacă aveți un ciocan de carne cu o parte fragedă (partea ascuțită), îndepărtați folia de plastic și lăsați-o pe ambele părți timp de un minut sau două. Dacă nu aveți un ciocan de carne, puteți sări peste acest pas.
Găsiți bobul fripturii: Uită-te la friptura ta. Îl veți rula cu bobul de carne orientat lateral. Faceți acest lucru pentru că atunci când îl feliați mai târziu, carnea de vită va fi mai fragedă atunci când tăiați bobul.
Aranjați carnea până când boabele sunt orientate lateral și, dacă nu este pătrată sau dreptunghiulară, tăiați-o pentru a se potrivi.
Se presară puțină sare și piper negru.
Întindeți un strat subțire de pesto pe carne, lăsând aproximativ 1/2 inch liber pe toate părțile cărnii.
Așezați slănina peste bobul de vită. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Rulați cu grijă rulada strâns, așa cum ați face un covor. Dacă doriți, tăiați orice slănină care se extinde dincolo de friptură.
Legați carnea cu 6 până la 8 lungimi de sfoară, fiecare la aproximativ un centimetru distanță.
Căutați rulada legată în tigaie cu grăsimea de slănină. Vrei să rumenești rapid suprafața, nu să gătești interiorul ruladei.
Puneți rulada într-o tigaie pe un suport, cu cusătura în jos. Dacă nu aveți un raft, improvizați cu tulpini de țelină. Prăjiți acest lucru timp de 20-25 de minute sau până când interiorul cărnii este de 130 de litri F atunci când este testat cu un termometru pentru carne.
(Rețineți că capetele ruladei vor fi mult mai fierbinți decât centrul — deci testați întotdeauna temperatura din Centrul ruladei.)
Scoateți carnea din cuptor și lăsați-o să se odihnească 10 minute înainte de a o felia.
Feliați rulada, astfel încât fiecare porție să fie înfășurată în sfoară. Puteți fie să lăsați pe toată lumea să-și taie propria sfoară la masă, fie să o tăiați singur și să fixați ruladele cu scobitori, dacă doriți.
Se servește cu pene de lămâie pentru a adăuga puțină aciditate vasului.