Rula de dovleac I
Pumpkin Roll S-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 282 de calorii, 4 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de extract de vanilie, unt, zahăr de cofetarie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 24%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Roll Roll Pumpkin Cheesecake, Pumpkin Cheesecake French Toast Roll-ups cu sos de condimente de dovleac și Pumpkin Roll.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți cu unt sau ungeți o tavă cu jeleu de 10x15 inci.
Într-un castron, amestecați ouăle, zahărul, scorțișoara și dovleacul. Într-un castron separat, amestecați făina și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă la amestecul de dovleac și se amestecă până la omogenizare. Întindeți uniform amestecul peste tava pentru rulouri de jeleu pregătită.
Coaceți 15 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească suficient pentru a se manipula.
Scoateți tortul din tavă și puneți-l pe un șervețel (bumbac, nu țesătură).
Rulați tortul rulând un prosop în interiorul prăjiturii și puneți cusătura în jos pentru a se răci.
Pregătiți glazura amestecând untul, crema de brânză, zahărul de cofetă și vanilia.
Când prăjitura este complet răcită, se derulează și se întinde cu umplutură de brânză cremă.
Rulați din nou fără prosop. Înfășurați cu folie de plastic și dați la frigider până când sunt gata de servire.
Se presară deasupra cu zahăr de cofetă și se taie în 8-10 porții.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Rulouri cu dovleac în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.