Rucola și Ricotta Calzone

Rucola și Ricotta Calzone
Arugulan și Ricotta Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 439 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână rucola, sare, mozzarella cu lapte integral și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rucola Și Ricotta Calzone, Calzone de cârnați și Ricotta, și Calzone de Kale, ciuperci și Ricotta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand frecvent, pana devine auriu, 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați rucola și gătiți, amestecând frecvent, până se ofilesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
4
Se transferă într-o sită și se apasă puternic pe rucola pentru a stoarce cât mai mult lichid în exces, apoi se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Se amestecă împreună ricotta, mozzarella, Parmigiano-Reggiano, gălbenușul, sarea și piperul până se omogenizează, apoi se amestecă rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
RucolaRucola
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PiperPiper
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Sfert de aluat, apoi întindeți fiecare bucată într-o rundă de 8 inci cu un sucitor. Puneți o pătrime din umplutura de brânză (aproximativ 1/3 cană) în centrul a 1 rundă și pliați aluatul în jumătate pentru a închide umplutura și a forma un semicerc. Apăsați marginile împreună pentru a sigila. Începând de la 1 capăt și lucrând spre celălalt, întindeți marginea sigilată spre exterior, ciupind și rostogolind marginea pentru a forma o frânghie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
7
Transferați pe foaia de copt. Faceți încă 3 Calzone În același mod, transferând pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți calzonele până devin aurii și umflate, 12 până la 15 minute. Se răcește pe foaia de copt cu 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista