Nevoie de o fără gluten, primal și FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Rucola, Roșia galbenă și salsa nectarină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 34 calorii. Această rețetă servește 5. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii portocalii, arpagic, chile serrano lung și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Încercați Rucola, Roșie Galbenă Și Salsa Nectarină, Nectarină Proaspătă Și Salsa De Roșii, și Nectarină proaspătă și Salsa de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.