Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Pătratele de desert Ruby Razz ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 18. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ovăz cu gătit rapid, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Desert CR portocale cu sos de afine Rubin, Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică, și Razz-Matazz.
Instrucțiuni
1
Scurgeți zmeura, rezervând suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Suc
2
Adăugați suficientă apă în sucul rezervat pentru a măsura 1-1/2 căni; pune fructele deoparte. Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă treptat amestecul de suc de zmeură până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă fructele de pădure și rubarba; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zmeură
Fructe De Padure
Rubarbă
Suc
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Într-un castron, combinați ingredientele crustei până se omogenizează. Puneți deoparte 1/4 cană pentru topping. Apăsați amestecul de firimituri rămas într-un 13-in. x 9-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
4
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se acoperă cu amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
6
Se presară cu amestec de firimituri rezervat.
7
Coaceți cu 35-40 de minute mai mult sau până când bulele și rubarba sunt fragede. Se răcește pe un suport de sârmă.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "