Rubarbă Piersic Cizmar

Rubarbă Piersic Cizmar
Nevoie de un desert vegetarian? Rubarba Peach Cobbler ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 293 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați untură, amidon de porumb, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Rubarbă Piersic Cizmar, Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, și Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați o bucată de folie de aluminiu pe raftul inferior pentru a prinde orice picături. Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 x 9 inci și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Așezați făina, zahărul de 1 uncie, coaja de tei și 1 linguriță de sare în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 3 până la 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați untul și untura și pulsați până când amestecul devine doar sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
UnturăUntură
5
Presărați sau spritz amestecul cu apa cu gheață puțin la un moment dat și procesați doar până când aluatul se ține împreună când este strâns într-un pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați aluatul într-o pungă de top cu fermoar de 1 galon și formați-l într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Puneți aluatul în frigider timp de cel puțin 30 de minute, în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Într-un vas de amestecare mediu amestecați împreună 1 cană de zahăr, amidon de porumb și 1/4 linguriță de sare. Se amestecă rubarba, piersicile și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Scoateți 1/3 din aluat din pungă, prindeți-l în bucăți și distribuiți uniform în fundul vasului pregătit. Cu aluatul rămas încă în pungă, rulați-l pe o foaie suficient de mare pentru a acoperi partea superioară a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Se toarnă amestecul de fructe în vas și se acoperă cu aluatul care a fost scos din pungă, apăsând aluatul în colțurile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
11
Coaceți, neacoperit, timp de 60 de minute sau până când aluatul este gătit și începe să devină auriu. * Dacă utilizați fructe congelate, creșteți timpul de gătire la 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Schimbați setarea cuptorului pentru a se fierbe și continuați să gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți din cuptor și lăsați să stea timp de 15 până la 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista