Rubarbă Murată

Rubarbă Murată
Rubarba murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 206 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la SippitySup are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tulpini De Rubarbă Murate, Salată De Rubarbă Murată Rapid, și Tamarind Murat Rubarbă Și Coacăze Roșii.

Instrucțiuni

1
Aduceți zahărul, oțetul și sarea la fierbere. De îndată ce tot zahărul este dizolvat, se toarnă peste rubarba feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
2
Lăsați să stea cel puțin 3 ore. Apoi puneți-le la frigider până se răcesc bine. Acestea se vor păstra acoperite câteva săptămâni la frigider. Ele sunt un pic addicting asa ca face o multime.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista