Rubarb Crunch
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Rhubarb Crunch. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 583 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână rubarbă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rhubarb Crunch, Rhubarb & Crest Crunch și Rhubarb Strawberry Crunch.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați jumătate din amestec într-un 8-in uns. vas pătrat de copt. Pune restul de pesmet deoparte pentru topping.
Presărați rubarbă peste crustă; pus deoparte.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb; se amestecă treptat în apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se bate cu vanilie.
Se presară cu amestecul de pesmet rezervat.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră sau până când se rumenește ușor.
Se serveste cald cu inghetata daca se doreste.