Rubarb Crunch

Rubarb Crunch
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Rhubarb Crunch. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 583 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână rubarbă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 24%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rhubarb Crunch, Rhubarb & Crest Crunch și Rhubarb Strawberry Crunch.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați jumătate din amestec într-un 8-in uns. vas pătrat de copt. Pune restul de pesmet deoparte pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Presărați rubarbă peste crustă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb; se amestecă treptat în apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se ia de pe foc; se bate cu vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
7
Se presară cu amestecul de pesmet rezervat.
8
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră sau până când se rumenește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Se serveste cald cu inghetata daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista