Roșind Piersic Melba Desert
Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 314 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Dacă aveți apă, piersici, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Piersici Melba, Desert De Piersici Melba, și Desert De Piersici Melba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecul de gelatină uscată, sucul de mere și apa în cuptorul olandez. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana cand gelatina este complet dizolvata, amestecand frecvent.
Adăugați piersici; acoperiți tigaia cu capac. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 15 până la 20 min. sau doar până când piersicile sunt fragede.
Scoateți piersicile din lichid; aruncați lichidul.
Serviți piersicile calde sau acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit. Se acoperă cu zmeura și toppingul biciuit.