Roșii și ceapă eșalotă
Saut roșii și ceapă eșalotă ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta garnitura. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 74 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vin, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Spanac Sotat Cu Ceapă Eșalotă, Ciuperci saut cu ceapă eșalotă caramelizată, și Kugel De Cartofi Cu Ceapă Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați roșiile, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând, până când câteva dintre roșii încep să explodeze, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul și gătiți până aproape evaporat, 4 până la 5 minute. Se amestecă caperele.