Roșii verzi prăjite cu cremă de hrean

Roșii verzi prăjite cu cremă de hrean
Reteta Rosii verzi prajite cu crema de hrean se poate face in aproximativ 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 878 de calorii, 14 g de proteine și 66 g de grăsime per porție. Pentru 2,82 USD per porție, primești o garnitură care servește 4. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, hrean, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: șuncă de țară și roșii verzi prăjite cu smântână, roșii verzi prăjite cu smântână Chipotle și roșii verzi prăjite cu creveți și sos de busuioc de roșii.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Spălați, uscați și feliați roșiile în grosime de 3/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Transferați roșiile pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Combinați făina de porumb, pesmetul de pâine panko, 1 linguriță de sare, piper și cayenne într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un al doilea castron de mică adâncime, combinați zara și jumătate din iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Între timp, combinați smântâna, iaurtul rămas, hreanul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de sare pentru a face crema de hrean. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Încinge uleiul într-o tigaie de fontă la 365 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Înmuiați roșiile tăiate felii în amestecul de zară și scuturați orice exces. Apăsați-le în amestecul de panko și repetați până când toate feliile de roșii au fost acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Coborâți cu grijă feliile aluate, în reprize, în uleiul încins. Gatiti 2-3 minute pe ambele parti, apoi mutati-le pe un gratar pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Stropiți-le cu sare rămasă cât sunt încă fierbinți. Aranjați-le pe un platou de servire și serviți imediat cu crema de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Roșia verde prăjită poate fi asociată cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Gheața Wagner Vineyards Riesling Ice cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Wagner Vineyards Riesling Ice
Wagner Vineyards Riesling Ice
Presarea usoara a strugurilor congelati extrage doar sucul in timp ce apa lasa in urma sub forma de gheata. Rezultatul este acest vin de desert luxos, corpolent. Aromatică și gustoasă, fiecare înghițitură a explodat cu un fruct vibrant și lasă în urmă un final viu și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista