Roșii Verzi Prăjite

Roșii Verzi Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați roșiile verzi prăjite. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 351 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, făină de semonlina, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu roșii verzi și dovlecei modul meu de a avea roșii verzi prăjite, Roșii Verzi Prăjite Și Okra Prăjită, și Roșii Verzi Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți roșiile verzi; tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch, aruncând blaturile și fundul. Presărați ușor ambele părți ale feliilor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ardei ThailandeziArdei Thailandezi
2
Așezați într-un singur strat pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Lăsați să stea 5 până la 10 minute.
4
Între timp, tăiați roșiile roșii în jumătate și stoarceți sucul și carnea într-o strecurătoare fină așezată peste un castron; apăsați suficiente solide de roșii prin strecurătoare pentru a face aproximativ 1/3 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Înveliți feliile de roșii verzi în făină de semolă sau făină de porumb galbenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
6
Se toarnă 2 linguri de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu. Gatiti feliile de rosii intr-un singur strat pana se rumenesc pe ambele parti, 8 pana la 10 minute in total. Stivați felii pe două farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 1/3 cană de suc de roșii și solide, oțet și unt în tigaie; se amestecă constant la foc mediu-mare până când untul este topit și încorporat în sucuri, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați pătrunjel și sare și piper după gust. Puneți sosul peste stivele de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Se amestecă frise cu 1 linguriță de ulei de măsline; movilă în mod egal pe stive de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista