Roșii Verzi Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați roșiile verzi prăjite. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 351 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, făină de semonlina, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu roșii verzi și dovlecei modul meu de a avea roșii verzi prăjite, Roșii Verzi Prăjite Și Okra Prăjită, și Roșii Verzi Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți roșiile verzi; tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch, aruncând blaturile și fundul. Presărați ușor ambele părți ale feliilor cu sare și piper.
Așezați într-un singur strat pe prosoape de hârtie.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute.
Între timp, tăiați roșiile roșii în jumătate și stoarceți sucul și carnea într-o strecurătoare fină așezată peste un castron; apăsați suficiente solide de roșii prin strecurătoare pentru a face aproximativ 1/3 cană de lichid.
Înveliți feliile de roșii verzi în făină de semolă sau făină de porumb galbenă.
Se toarnă 2 linguri de ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu. Gatiti feliile de rosii intr-un singur strat pana se rumenesc pe ambele parti, 8 pana la 10 minute in total. Stivați felii pe două farfurii.
Adăugați 1/3 cană de suc de roșii și solide, oțet și unt în tigaie; se amestecă constant la foc mediu-mare până când untul este topit și încorporat în sucuri, 1 până la 2 minute.
Adăugați pătrunjel și sare și piper după gust. Puneți sosul peste stivele de roșii.
Se amestecă frise cu 1 linguriță de ulei de măsline; movilă în mod egal pe stive de roșii.