Roșii Uscate La Soare Și Rulouri Feta
Această rețetă servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 40 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, stropi de roșii uscate la soare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste stropi de roșii într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge într - o strecurătoare peste o măsură de sticlă de 1 cană, rezervând lichid. Dacă este necesar, adăugați apă în lichidul rezervat pentru a măsura 1 cană; reîncălziți lichidul la 120 până la 13
Combinați conținutul amestecului de rulouri fierbinți și pachetul de drojdie închis într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați lichid rezervat foarte cald, stropi de roșii, unt, ou și feta, amestecând până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați aluatul 2 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați vasul peste aluat pentru a acoperi; lasa sa se odihneasca 5 minute.
Împărțiți aluatul în 16 porții egale, modelând fiecare porție într-o bilă.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 15 minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 19 minute sau până se rumenesc ușor.