Roșii Uscate La Soare Cartofi Festonați

Roșii Uscate La Soare Cartofi Festonați
Roșii uscate la soare cartofi festonate necesită în jur 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.97 pe portie, primești o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 280 calorii. Paști va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, brânză cheddar, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi festonați cu Pesto de roșii uscate la soare, (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare, și (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele șase ingrediente într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se amestecă. Într-un 3-qt uns. vas de copt, strat jumătate din cartofi, amestec de roșii și brânză. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se toarnă bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 1-1 / 2 ore. Descoperi; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista