Roșii Umplute Cu Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile umplute cu porumb. Această rețetă face 6 porții cu 151 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți jumătate și jumătate smântână, sare, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jalapeno Umplute Cu Porumb Cheesy, Rosii umplute cu Sufleu de porumb, și Roșii Umplute Cu Budincă De Porumb.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărei roșii; scoateți și aruncați pulpa.
Presărați sare în roșii, dacă doriți. Invertit pe prosop de hârtie pentru a se scurge.
Combinați pesmetul, porumbul, ardeiul verde, țelina, ceapa, smântâna și untul; lingură în roșii.
Plasați într-un 13-in fără grăsime. x 9-in. vas de copt.
Se toarnă apă în vasul de copt.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 30 de minute sau până când roșiile sunt fragede.