Roșii umplute cu legume

Roșii umplute cu legume
Roșii umplute cu legume este o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 165 de calorii . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, parmezan, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Un picnic umplut: roșii umplute cu ton și anghinare, ardei roșu, fetan și năut dovlecei umpluți, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, roșii provensale (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet) și chiflă vegetală cu ciuperci și roșii soare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărei roșii. Lăsând un 1/2-in. decojiți, scoateți și rezervați pulpa. Răsturnați roșiile pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri3 Până La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Între timp, într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați morcovul, țelina, ceapa, usturoiul și pulpa rezervată până se toacă mărunt. Într-o tigaie mare, căliți amestecul de legume și oregano în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Frunze De BusuiocLa 4 Frunze De Busuioc
3 Până La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri3 Până La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Lingura De Vin Alb Sau Bulion De Legume1 Lingura De Vin Alb Sau Bulion De Legume
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați vin sau bulion; se fierbe, neacoperit, timp de 2 minute sau până când lichidul scade la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă pesmetul, parmezanul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Umpleți roșii; înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Puneți într-o tavă de copt puțin adâncă acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista