Roșii umplute cu legume
Roșii umplute cu legume este o garnitură care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 165 de calorii . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, parmezan, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 71% , acest fel de mâncare este solid. Un picnic umplut: roșii umplute cu ton și anghinare, ardei roșu, fetan și năut dovlecei umpluți, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, roșii provensale (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet) și chiflă vegetală cu ciuperci și roșii soare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărei roșii. Lăsând un 1/2-in. decojiți, scoateți și rezervați pulpa. Răsturnați roșiile pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Între timp, într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați morcovul, țelina, ceapa, usturoiul și pulpa rezervată până se toacă mărunt. Într-o tigaie mare, căliți amestecul de legume și oregano în ulei până se înmoaie.
Adăugați vin sau bulion; se fierbe, neacoperit, timp de 2 minute sau până când lichidul scade la jumătate.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă pesmetul, parmezanul și busuiocul.
Umpleți roșii; înlocuiți blaturile.
Puneți într-o tavă de copt puțin adâncă acoperită cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește.