Roșiile umplute cu budincă de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 139 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Dacă aveți pătrunjel, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii Umplute Cu Porumb, Rosii umplute cu souffl de porumb 4, și Roșii Umplute Cu Salată De Porumb La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărei roșii; scoateți și aruncați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
2
Se presară în interiorul roșiilor cu jumătate din sare și piper. Inversați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea și piperul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați ouăle, smântâna, porumbul și untul; se amestecă în ingrediente uscate. Lingură în roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Unt
Cremă
Porumb
Ouă
5
Așezați într-un vas de copt puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 38-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centrul budincii de porumb iese curat.