Roșii Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile umplute. Această rețetă face 4 porții cu 254 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți roșii coapte de viță de vie, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Roșii Umplute Cu Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. feliați roșiile pe jumătate orizontal și scoateți pulpa și semințele. Sare în interior și se odihnește cu capul în jos pe o linie de tigaie cu o grătar pentru a extrage sucuri, aproximativ 15 minute. Între timp, într-un castron mediu se amestecă împreună pesmet, Hidden Valley original Ranch salata Dressing și condimente
Se amestecă și 1/4 cană de parmezan. Umpleți roșiile cu umplutura, presărați parmezanul rămas și coaceți până când roșiile sunt fierte și blaturile se rumenesc, aproximativ 30 de minute.