Roșii prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare

Roșii prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare
Roșiile prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare sunt un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 200 de calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de sare de mare, pătrunjel cu frunze plate cu frunze mici, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui cu aragaz lent cu roșii și anghinare, Orecchiette cu roșii prăjite lent și anghinare, și Sandviș cu brânză la grătar cu ardei roșii prăjiți și șuncă Ibcredrico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Faceți un strat gros de sare pe o tavă de copt, deasupra cu roșiile, tăiate în sus, apoi prăjiți încet timp de 3 ore până când sunt semi-uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se scoate din sare și, dacă se păstrează mai mult de o zi, se păstrează într-un borcan sterilizat complet scufundat în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
4
Pentru a servi, aranjați două felii de șuncă pe fiecare farfurie de servire. Aruncați roșiile, anghinarea, măslinele și pătrunjelul în puțin ulei, apoi aranjați în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se servește cu niște grisine.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista