Roșii prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare

Roșii prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare
Roșiile prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare sunt un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 200 de calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de sare de mare, pătrunjel cu frunze plate cu frunze mici, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui cu aragaz lent cu roșii și anghinare, Orecchiette cu roșii prăjite lent și anghinare, și Sandviș cu brânză la grătar cu ardei roșii prăjiți și șuncă Ibcredrico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Faceți un strat gros de sare pe o tavă de copt, deasupra cu roșiile, tăiate în sus, apoi prăjiți încet timp de 3 ore până când sunt semi-uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Se scoate din sare și, dacă se păstrează mai mult de o zi, se păstrează într-un borcan sterilizat complet scufundat în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Pentru a servi, aranjați două felii de șuncă pe fiecare farfurie de servire. Aruncați roșiile, anghinarea, măslinele și pătrunjelul în puțin ulei, apoi aranjați în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Se servește cu niște grisine.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista