Roșii prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare

Roșiile prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare sunt un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 200 de calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de sare de mare, pătrunjel cu frunze plate cu frunze mici, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui cu aragaz lent cu roșii și anghinare, Orecchiette cu roșii prăjite lent și anghinare, și Sandviș cu brânză la grătar cu ardei roșii prăjiți și șuncă Ibcredrico pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Faceți un strat gros de sare pe o tavă de copt, deasupra cu roșiile, tăiate în sus, apoi prăjiți încet timp de 3 ore până când sunt semi-uscate.
Se scoate din sare și, dacă se păstrează mai mult de o zi, se păstrează într-un borcan sterilizat complet scufundat în ulei de măsline.
Pentru a servi, aranjați două felii de șuncă pe fiecare farfurie de servire. Aruncați roșiile, anghinarea, măslinele și pătrunjelul în puțin ulei, apoi aranjați în centru.
Se servește cu niște grisine.