Roșii prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare

Roșii prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare
Roșiile prăjite lent cu șuncă Iberico și anghinare sunt un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 200 de calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de sare de mare, pătrunjel cu frunze plate cu frunze mici, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui cu aragaz lent cu roșii și anghinare, Orecchiette cu roșii prăjite lent și anghinare, și Sandviș cu brânză la grătar cu ardei roșii prăjiți și șuncă Ibcredrico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Faceți un strat gros de sare pe o tavă de copt, deasupra cu roșiile, tăiate în sus, apoi prăjiți încet timp de 3 ore până când sunt semi-uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se scoate din sare și, dacă se păstrează mai mult de o zi, se păstrează într-un borcan sterilizat complet scufundat în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Pentru a servi, aranjați două felii de șuncă pe fiecare farfurie de servire. Aruncați roșiile, anghinarea, măslinele și pătrunjelul în puțin ulei, apoi aranjați în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se servește cu niște grisine.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista