Roșii prăjite la cuptor cu brânză de capră
Roșiile prăjite la cuptor cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, crenguțe de rozmarin, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii prăjite la cuptor umplute cu brânză de capră, Roșii prăjite la cuptor cu brânză caldă de capră, și Bruschetta cu sfeclă prăjită la cuptor și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Așezați o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.
Combinați roșiile, 1 lingură de ulei și oțet; aruncați ușor.
Așezați roșiile, tăiate în sus, pe raft.
Se presară sare și piper.
Coaceți la 200 timp de 6 ore sau până când sunt fragede și ușor siropoase (nu coaceți prea mult sau roșiile vor fi dure și masticabile).
Scoateți din cuptor; se răcește complet.
Așezați 1/2 linguriță de brânză pe fiecare jumătate de Roșie. Îndoiți ușor; fixați fiecare jumătate de roșie cu 1 crenguță de rozmarin.
Așezați pe un platou de servire; stropiți cu restul de 1 lingură de ulei.