Roșii prăjite cu șalotă și ierburi
Roșiile prăjite cu șalotă și ierburi sunt a fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica eșalotă, sare, roșii, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Încercați Dovlecei Prăjiți, Cartofi, Șalotă Și Ierburi, Miel Prăjit Cu Șalotă, Muștar Și Ierburi, și Ciuperci Prăjite Și Șalotă Cu Ierburi Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Jumătăți de roșii de miez și semințe.
Presărați părțile tăiate ale jumătăților de roșii cu 1/4 linguriță de sare.
Așezați jumătățile de roșii, tăiate cu părțile în jos, pe prosoape de hârtie.
Lăsați să stea 20 de minute.
Așezați jumătățile de roșii, tăiate cu părțile în sus, într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu 1/4 linguriță de sare, șalotă și următoarele 5 ingrediente (șalotă prin piper).
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când roșiile se înmoaie.