Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzola și ierburi

Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzola și ierburi
Roșiile prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 158 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pesmet, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fripturi De Filet Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit, Fripturi de filet cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola, și Roșii prăjite cu usturoi și ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind o linguriță sau o lingură de grapefruit, scoateți semințele din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
TomateTomate
SemințeSemințe
3
Așezați jumătățile de roșii, tăiate cu fața în jos, pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 linguri de ulei de măsline, usturoi, sare și piper. Folosind mâinile curate, aruncați ușor jumătățile de roșii scurse în amestecul de ulei până când sunt acoperite. Marinați roșiile timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mic amestecați firimiturile de pâine și brânza Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați jumătățile de roșii marinate, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Umpleți fiecare jumătate de roșie cu umplutura de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
8
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până când se înmoaie ușor și partea inferioară a roșiilor se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Aranjați roșiile fierte pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
10
Se presară pătrunjelul tocat și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista