Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzola și ierburi

Roșiile prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 158 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pesmet, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fripturi De Filet Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit, Fripturi de filet cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola, și Roșii prăjite cu usturoi și ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Folosind o linguriță sau o lingură de grapefruit, scoateți semințele din roșii.
Așezați jumătățile de roșii, tăiate cu fața în jos, pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 linguri de ulei de măsline, usturoi, sare și piper. Folosind mâinile curate, aruncați ușor jumătățile de roșii scurse în amestecul de ulei până când sunt acoperite. Marinați roșiile timp de 10 minute.
Într-un castron mic amestecați firimiturile de pâine și brânza Gorgonzola.
Așezați jumătățile de roșii marinate, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Umpleți fiecare jumătate de roșie cu umplutura de pesmet.
Stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până când se înmoaie ușor și partea inferioară a roșiilor se rumenesc.
Aranjați roșiile fierte pe un platou de servire.
Se presară pătrunjelul tocat și se servește imediat.