Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzola și ierburi
Roșiile prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 155 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Dacă aveți la îndemână piper, roșii Rome, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Încercați Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi, Fripturi De Mușchi Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit, și Fripturi de mușchi cu Gorgonzolan și ierburi și paste prăjite de usturoi și roșii de struguri cu busuioc și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Folosind o linguriță sau o lingură de grapefruit, scoateți semințele din roșii.
Așezați jumătățile de roșii, tăiate cu fața în jos, pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 linguri de ulei de măsline, usturoi, sare și piper. Folosind mâinile curate, aruncați ușor jumătățile de roșii scurse în amestecul de ulei până când sunt acoperite. Marinați roșiile timp de 10 minute.
Într-un castron mic amestecați împreună firimiturile de pâine și brânza Gorgonzola.
Așezați jumătățile de roșii marinate, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Umpleți fiecare jumătate de roșii cu umplutura de pesmet.
Stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până când se înmoaie ușor și partea inferioară a roșiilor se rumenesc.
Aranjați roșiile fierte pe un platou de servire.
Se presară cu pătrunjelul tocat și se servește imediat.