Roșii prăjite cu rozmarin și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile prăjite cu rozmarin și lămâie. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de măsline extravirgin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Din Grâu Integral Cu Roșii, Rozmarin Și Coajă De Lămâie, Pappardelle Cu Dovlecei, Roșii Prăjite Și Rozmarin Proaspăt, și Filet de vită cu pesmet de rozmarin cu roșii prăjite cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați toate ingredientele într-un castron mare și aruncați bine pentru a combina.
Așezați amestecul de roșii într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute, amestecând la fiecare 10 minute.
Scoateți amestecul din cuptor.
Fierbeți roșiile timp de 10 minute sau până când încep să se rumenească.
Scoateți din cuptor; amestecați ușor pentru a combina.
Așezați roșiile răcite în pungi de plastic cu fermoar grele; congelați până la 3 luni.