Roșii Prăjite Cu Ierburi
Roșiile prăjite cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 113 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de pătrunjel, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Roșii prăjite cu ierburi, Pui cu roșii prăjite cu ierburi, și Roșii Prăjite Cu Ierburi-Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Într-un castron mare, amestecați împreună ierburile, usturoiul, piperul, sarea și uleiul de măsline.
Adăugați roșiile înjumătățite și aruncați bine. Aranjați roșiile condimentate, cu carnea în sus, pe o tavă cu jumătate de foaie căptușită cu pergament.
Se presară liberal cu parmezanul. Puneți sub broiler până când brânza este rumenită și topită, iar roșiile s-au caramelizat, aproximativ 3 până la 4 minute.
Transferați pe un platou de servire și serviți.