Roșii coapte și Mozzarella

Roșii coapte și Mozzarella
Rețeta roșii coapte și Mozzarella pot fi făcute în aproximativ 2 ore și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, sare de mare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Caprese la cuptor cu roșii și Mozzarella, Gnocchi la cuptor cu cârnați italieni, roșii de struguri, spanac și Mozzarella, și Chifteluță de curcan Caprese la cuptor cu roșii uscate la soare, Mozzarella și pesto de busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați feliile de roșii pe foaia de copt pregătită într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți roșiile cu 1 lingură de ulei de măsline; se presară ușor cu sare de mare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Coaceți roșiile în cuptorul preîncălzit până devin piele, puțin maronii și crocante în jurul marginilor, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Combinați roșiile prăjite răcite, brânza mozzarella, busuiocul și usturoiul prăjit într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper după gust. Se amestecă oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista