Roșii Cherry Umplute

Roșii Cherry Umplute
Roșiile Cherry umplute sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă face 20 de porții cu 27 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, roșii cherry, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii Cherry Umplute, Roșii Cherry Umplute, și Roșii Cherry Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați partea superioară a fiecărei roșii; scoateți cu grijă pulpa. Rezervați pulpa pentru o altă utilizare. Inversați cojile de roșii pe prosoape de hârtie; lăsați să se scurgă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Combinați crema de brânză și pansamentul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3
Adăugați slănină canadiană și următoarele 4 ingrediente; se amestecă. Puneți amestecul uniform în coji de roșii sau introduceți-l în coji folosind o pungă de decorare prevăzută cu un vârf rotund mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5
evaluare carbo: 1
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista