Roșii Cherry cu sos de brânză albastră
Roșii Cherry cu sos de brânză albastră de unt este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 185 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână brânză, zară, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Brânză Albastră Cu Lapte, Sos de brânză albastră cu zară {plus 20 de moduri de utilizare}, și Pene de Iceberg cu sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, așezați brânza albastră, laptele de unt și uleiul de măsline într-un bol mediu și amestecați împreună cu o furculiță, zdrobind puțin pentru a rupe brânza. Condimentează cu zeama de lămâie, sare, piper și arpagic. Pune deoparte.
Spălați roșiile și uscați-le cu un prosop de hârtie. Feliați fiecare roșie pe jumătate pe lungime și condimentați cu un vârf de sare.
Adăugați roșiile în amestecul de pansament și aruncați pentru a combina apoi garnisiți cu piper proaspăt măcinat, după gust.