Roșie
Roșia ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur de 20 de minute . Dacă aveți la îndemână arpagic, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut, de asemenea , vinete la grătar și stive de roșii moștenite cu busuioc și coulis de roșii , rețeta de chutney de roșii și roșii uscate cu Alouette și busuioc .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru vinegretă: într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie, eșalota și usturoiul. Adăugați încet uleiul de măsline pentru a forma o emulsie.
Adăugați ierburile tocate. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și Sweet 100's și se amestecă bine. Asezonați cu sare și piper.
Pentru asamblare: Pe un platou rotund, aranjați roșiile feliate în cercuri concentrice, suprapunând ușor feliile și alternând culorile dacă folosiți atât roșii roșii, cât și galbene. Asezonați cu sare și piper.
Turnați roșiile din vinegretă peste roșiile tăiate felii, lăsând o parte din vinegretă în bol. Aruncă rucola în bol cu vinegreta rămasă. Asezonați cu sare și piper. Aranjați rucola în mijlocul platoului. Folosind un curățător de legume, rade felii subțiri de parmezan peste roșii și rucola. Treceți piper negru proaspăt măcinat.
Se serveste la temperatura camerei.