Roșie

Roșie
Roșia ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur de 20 de minute . Dacă aveți la îndemână arpagic, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut, de asemenea , vinete la grătar și stive de roșii moștenite cu busuioc și coulis de roșii , rețeta de chutney de roșii și roșii uscate cu Alouette și busuioc .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru vinegretă: într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie, eșalota și usturoiul. Adăugați încet uleiul de măsline pentru a forma o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
EmulsiiEmulsii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ierburile tocate. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și Sweet 100's și se amestecă bine. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Pentru asamblare: Pe un platou rotund, aranjați roșiile feliate în cercuri concentrice, suprapunând ușor feliile și alternând culorile dacă folosiți atât roșii roșii, cât și galbene. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Roșie GalbenăRoșie Galbenă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Turnați roșiile din vinegretă peste roșiile tăiate felii, lăsând o parte din vinegretă în bol. Aruncă rucola în bol cu vinegreta rămasă. Asezonați cu sare și piper. Aranjați rucola în mijlocul platoului. Folosind un curățător de legume, rade felii subțiri de parmezan peste roșii și rucola. Treceți piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se serveste la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista