Roșcate prăjite cu ciuperci sălbatice, praz și brânză de capră
Russetele prăjite cu ciuperci sălbatice, praz și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 295 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, praz, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Clătite coapte cu sparanghel, praz, ciuperci și brânză de capră, Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice, și Clatite de orez salbatic cu ciuperci si branza de capra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pătrundeți cartofii cu o furculiță și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor cartofii.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați prazul; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați ciuperci; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă smântână, bulion, brânză, sare și piper. Reduceți căldura și gătiți 2 minute, amestecând constant (nu fierbeți). Se amestecă tarhonul.
Împărțiți cartofii pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Lingură 3/4 cană amestec de ciuperci în fiecare cartof.