Rozmarin-Pătrunjel Hummus

Rozmarin-Pătrunjel Hummus
Rețeta Hummus de rozmarin-pătrunjel este gata în aproximativ 8 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, hummus, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Hummus de pătrunjel pentru crudite de conopidă, Paste Cu Hummus Cu Scallion De Pătrunjel, și Hummus De Patrunjel Pentru Conopida Crudit 6s.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente.
2
Stropiți cu ulei de măsline și presărați piper roșu după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Hummus poate fi asociat cu spumant rossimbrator și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este ca' Furlan Cuvee Mariana Sparkling ros nr. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Un amestec spumant pinot noir de mare valoare de la producătorii ca ' Furlan Prosecco! Arome de cireșe proaspete, căpșuni și petale de trandafir. Rotund și cremos la gust, cu bule răcoritoare clare și un finisaj lung și echilibrat.Amestec: 84% Glera, 16% Pinot Noir
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista