Rozete II
Rosettes II ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 31 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Rozete, Rozete, și Rozete De Cartofi.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția făinii, pentru a se amesteca.
Adăugați făina puțin la un moment dat și bateți până se omogenizează.
Se prăjește adânc în ulei fierbinte, aproximativ 375 grade F (190 grade C). (Fry-Tati funcționează bine).
Încălziți fierul timp de aproximativ 10 secunde în ulei, apoi înmuiați-l în aluat.
Așezați fierul în ulei, astfel încât să fie la același nivel cu partea superioară a aluatului (dacă îl puneți mai adânc, aluatul nu se va desprinde de fier).
Scoateți rozeta din ulei când este ușor rumenită (durează doar câteva secunde).
Scurgeți pe prosop de hârtie.
Se presară cu zahăr de cofetărie. NOTĂ: Dacă răciți aluatul pentru o vreme, rozetele ies mai subțiri și mai crocante, dar nu este necesar.